Kamera.nl

+
Mandje (0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Ricoh WG-M1

De Ricoh WG-M1 is een nieuwe digitale actiecamera in de water- en schokbestendige WG-serie, met ultragroothoeklens. Met deze camera maak je onder water en tijdens outdooractiviteiten foto’s en video’s in hoge kwaliteit.


Uitgangspunt bij het ontwerpen van de Ricoh WG-M1 was een camera die goede prestaties levert in veeleisende, actieve omstandigheden – zowel onder als boven water. De camera is dan ook te gebruiken tot tien meter diepte zonder dat u een beschermende onderwaterbehuizing nodig hebt. Daarnaast is hij bestand tegen vallen van twee meter hoogte en tegen temperaturen tot -10°C.


Met de ultragroothoeklens van de WG-M1 maakt u full-HD-video’s en 14 effectieve megapixels zorgen voor foto’s in hoge resolutie. Met de ‘continuous-shooting’-optie legt u onderwerpen vast in een beeldenreeks met een snelheid van ongeveer tien beelden per seconde. Het ontwerp van de body is primair gericht op buitengebruik, net zoals die van de andere camera’s in de WG-serie.


++ GRATIS VERZENDING ++
Prijs:
€ 199,00

Details

Ricoh WG-M1
Technische specificatie's:
Sensor 14 Megapixel
Waterdicht tot een diepte van 10 mtr
Werkzaam tot een temperatuur van -10 graden celsius
Schokbestendig
Ultragroothoeklens van 160 graden

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

You're reviewing: Ricoh WG-M1

Klantbeoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.

Welkom bij Kamera.nl

Kamera.nl is de gezamenlijke website van Foto van der Waal en Ringfoto Engelse. Een fotospeciaalzaak met een breed assortiment aan fotoapparatuur, videoapparatuur, verrekijkers en telescopen. Uiteraard kunt u terecht voor een pasfoto, en het direct-klaar afdrukken van foto's.

Lees verder

Nieuwsbrief