Kamera.nl

+
Mandje (0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Klantenservice

Verzending & Bezorgen
Over ons 
Privacy 
Retouren & Defecten 
Bestellen 
Betalen 
Prijzen & Kortingen 
Bekijken van uw bestelling 
Uw klantinformatie bijwerken

Verzenden & Bezorgen 
Wij streven ernaar om uw bestelling binnen twee à drie werkdagen te versturen. Bezorging van de producten vindt plaats via DHL in een stevige verpakking.

Over ons 
Kamera.nl is een webshop van Foto van der Waal en Foto Engelse, en is gevestigd in Vlaardingen aan de Van Hogendorplaan 1a, 3135 BA in Vlaardingen, en geregistreerd onder KvK nummer 24219064. Ons telefoonnummer is 010-4702262 en wij zijn bereikbaar tussen 09.00 uur en 17.30 uur.  Onze webshop is 24 uur per dag geopend. We hechten grote waarde aan onze bezoekers, dus wanneer u vragen of opmerkingen heeft: bel ons gerust ! 

Privacy 
Alle klantinformatie is 100% vertrouwelijk. Wij verkopen, distribueren, verhuren, verruilen of verspreiden op geen enkele manier uw informatie. Bedenktijd en terugzending en garantie In overeenstemming met de geldende wetgeving heeft de klant 14 werkdagen (vanaf de datum van ontvangst) de tijd om de bestelling te ruilen of geld terug te vragen.

Retouren & Defecten
Retourzendingen dienen te worden verzonden naar het volgende adres: 

Kamera.nl  / Foto van der waal / Foto Engelse
Tav De klantenservice

Van Hogendorplaan 1a
3135 BA Vlaardingen

Van de retourzending dient u een melding te doen bij de Klantenservice via info@fotovanderwaal.nl . Bij deze melding dient u de reden op te geven van retour en het bestelnummer en factuurnummer te vermelden. Bij ontvangst van de retourzending door ons, zullen wij binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag van het artikel overmaken op uw rekeningnummer. Hiervoor zal het rekeningnummer worden gebruikt dat bij ons bekend is naar aanleiding van uw initiële betaling. Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd en vergoed indien de verpakking ongeopend en in originele staat is. Tweedehands artikelen mogen niet worden geretourneerd, tenzij sprake is van een onvoorzien defect of gebrek aan het artikel.

Betalen, Prijzen & Kortingen
Uw bestelling kunt u via iDeal, veilig betalen. Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Een totaaloverzicht van de kosten vindt u onderaan bij iedere bestelling. Wij behouden ons het recht voor prijswijzigingen op ieder gewenst moment door te voeren. Indien uw bestelling nog niet is uitgeleverd, heeft u de mogelijkheid deze te annuleren. Ons BTW nr. is NL8026.85.511.B01

Bekijken van uw bestelling 
U kunt de voortgang van uw bestelling volgen via uw accountgegevens. U logt dan in met uw gebruikersnaam en wachtwoord. 

Uw klant informatie bijwerken 
U kunt uw klantgegevens bijwerken via uw persoonlijke account. U logt dan in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Welkom bij Kamera.nl

Kamera.nl is de gezamenlijke website van Foto van der Waal en Ringfoto Engelse. Een fotospeciaalzaak met een breed assortiment aan fotoapparatuur, videoapparatuur, verrekijkers en telescopen. Uiteraard kunt u terecht voor een pasfoto, en het direct-klaar afdrukken van foto's.

Lees verder

Nieuwsbrief