Kamera.nl

+
Mandje (0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Metz Mecablitz 36 CT 2 occasion

Metz Mecablitz 36 CT 2 occasion. Deze flitser heeft een richtgetal van 36 bij 100 ISO. De reflector met diffusor is kantelbaar, draaibaar en heeft de standen groothoek, normaal en tele. De computerflitsstand heeft 5 werk diafragma's en kan met behulp van een SCA 300 adapter ook met een aantal camera's op TTL werken. De flitser kan 10 graden gekanteld worden om een betere uitlichting te krijgen bij opname's op kortere afstanden.
048513-ds23-M1
Prijs:
€ 49,00

Details

Metz Mecablitz 36 CT 2 occasion. Deze flitser heeft een richtgetal van 36 bij 100 ISO. De reflector met diffusor is kantelbaar, draaibaar en heeft de standen groothoek, normaal en tele. De computerflitsstand heeft 5 werk diafragma's en kan met behulp van een SCA 300 adapter ook met een aantal camera's op TTL werken. De flitser kan 10 graden gekanteld worden om een betere uitlichting te krijgen bij opname's op kortere afstanden. Door de lage ontsteekspanning is de flitser ook veilig te gebruiken op alle moderne camera's. 048513-E5

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

You're reviewing: Metz Mecablitz 36 CT 2 occasion

Klantbeoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.

Welkom bij Kamera.nl

Kamera.nl is de gezamenlijke website van Foto van der Waal en Ringfoto Engelse. Een fotospeciaalzaak met een breed assortiment aan fotoapparatuur, videoapparatuur, verrekijkers en telescopen. Uiteraard kunt u terecht voor een pasfoto, en het direct-klaar afdrukken van foto's.

Lees verder

Nieuwsbrief