Kamera.nl

+
Mandje (0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Studiofotografie en pasfoto's

Officiële pasfoto's (Vlaardingen)

Voor het maken van pasfoto's kunt u zonder afspraak bij ons binnenlopen. Parkeren is gratis, direct naast de winkel.

Met ons digitale pasfotosysteem kunt u van tevoren bekijken of de gemaakte pasfoto naar uw zin is. Onze pasfoto's voldoen aan de Pasfotomatrix 2007. Ze zijn geschikt voor alle officiële documenten, zoals paspoort, identiteitskaart, rijbewijs en visum (o.a. voor India en de VS). We houden rekening met alle regels die de overheid aan pasfoto's stelt, waardoor u geen risico loopt dat het stadskantoor uw foto weigert. Met deze garantie maken wij uw pasfoto dan ook gratis over, als de gemeente deze ondanks onze zorgvuldigheid toch afkeurt.

Natuurlijk maken we ook graag een leuke, spontane pasfoto in kleur of zwart-wit, voor andere doeleinden zoals sportclubs, sollicitaties, abonnementen en vriendenboekjes.

 

Photo Card Service (Vlaardingen)

Ringfoto Engelse is aangesloten bij de Pasfoto-Organisatie. Op de Van Hogendorplaan in Vlaardingen kunt u zonder afspraak binnenlopen voor de Photo Card Service (PhoCS).

 

Studiofotografie (Vlaardingen)

Ringfoto Engelse in Vlaardingen heeft een compleet uitgeruste fotostudio. We maken graag leuke portretfoto's van uzelf, uw kind of huisdier. Er is alle ruimte voor groepsfoto's. Voor een fotosessie kunt u een afspraak maken. Doorgaans is een afspraak mogelijk voor dinsdag en zaterdag. Neem gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken.

Onderstaande fotogalerij geeft een indruk van de foto's die wij maken.

 


Referenties van Foto van der Waal  en Ringfoto Engelse:

Pasfotomaken.nl - Foto van der Waal
Pasfotomaken.nl - Ringfoto Engelse
Pasfotostudios.nl - Ringfoto Engelse
Pasfotostudio.com

Welkom bij Kamera.nl

Kamera.nl is de gezamenlijke website van Foto van der Waal en Ringfoto Engelse. Een fotospeciaalzaak met een breed assortiment aan fotoapparatuur, videoapparatuur, verrekijkers en telescopen. Uiteraard kunt u terecht voor een pasfoto, en het direct-klaar afdrukken van foto's.

Lees verder

Nieuwsbrief