Kamera.nl

+
Mandje (0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Bynolyt Gallery Scope 8x20

Bynolyt Gallery Scope 8x20

Compacte mono verrekijker, ook te gebruiken als microscoop.
Prijs:

€ 199,00

€ 149,00

Details

Bynolyt Gallery Scope 8x20

Deze kijker heeft een combinatie van 3 optische functies. Verrekijker, close-up lens en ook nog eens een zeer krachtige loep. Eenverrekijker met multicoated optiek en een mooi helder beeldveld met uitstekende scherpte.
Als close-up lens instelbaar vanaf 30 cm. U kunt dus uw onderwerpen van enige afstand bestuderen zonder deze te storen. Uiterst handig voor biologen in het veld, maar ook in andere beroepen. Kwekers kunnen hun gewassen onderzoeken. Of voor het inspecteren van draaiende onderdelen, machines, motoren en schilderijen.
Als microscoopje geeft de Gallery Scope een vergroting van 24 x. Bekijk de zonnedauw van heel dichtbij, zonder hem aan te raken, inspecteer die ene gewilde postzegel op beschadigingen, bekijk uw drukwerk, determineer planten, inspecteer juwelen, horloges of doe aan vrijetijdsnatuurstudie en veldwerk. Eigenlijk alles waar een sterke loep aan te pas komt. U kunt de Gallery Scope als microscoopje gebruiken met en zonder de doorzichtige standaard.

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

You're reviewing: Bynolyt Gallery Scope 8x20

Klantbeoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.

Welkom bij Kamera.nl

Kamera.nl is de website van Foto van der Waal. Een webshop met een breed assortiment aan fotoapparatuur en toebehoren.

Bent u op zoek naar iets wat niet op de website staat stuur ons dan een email en we kijken of we u daar alsnog mee kunnen helpen

Lees verder

Nieuwsbrief