Kamera.nl

+
Mandje (0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Nikon reflexcamera's

 

2 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lijst  Foto-tabel 

 1. Nikon D7200

  Nikon D7200

  Nikon D7200 de nieuwste DX formaat spiegelreflexcamera. Dankzij het autofocussysteem, dat hetzelfde is als dat van Nikon's professionele camera's, maakt de D7200 als eerste DX-camera een precieze scherpstelling op het onderwerp tot -3 LW mogelijk. In combinatie met het grote ISO-bereik en de snelle serieopnamen van de camera biedt dit de mogelijkheid om in het donker scherpe opnamen te maken en heldere videobeelden van nachtelijke onderwerpen te produceren.
  --GRATIS VERZENDING --

  € 999,00
  Meer info
 2. Nikon D750

  Nikon D750

  Nikon D750 de nieuwe FX-formaat krachtpatser, volgepakt met professionele beeldtechnologie. Vanwege de geavanceerde functies, zoals ingebouwde Wi-Fi, de compacte constructie en uiteraard Nikon's bewezen beeldkwaliteit vormt de D750 een uitstekende keuze voor uiteenlopende onderwerpen.
  GRATIS VERZENDING
  € 2.029,00
  Meer info

2 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lijst  Foto-tabel 

Welkom bij Kamera.nl

Kamera.nl is de gezamenlijke website van Foto van der Waal en Ringfoto Engelse. Een fotospeciaalzaak met een breed assortiment aan fotoapparatuur, videoapparatuur, verrekijkers en telescopen. Uiteraard kunt u terecht voor een pasfoto, en het direct-klaar afdrukken van foto's.

Lees verder

Nieuwsbrief