Kamera.nl

+
Mandje (0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Galileo motrr voor Apple Iphone

Galileo motrr voor Apple Iphone

Prijs:

€ 149,00

€ 79,00

Details

Galileo Motrr voor Apple iphone

De Galileo heeft verschillende functies. Zo kun je met behulp van Sphere prachtige panoramabeelden maken. Daarnaast kan de Galileo ook worden ingezet voor het maken van Timelapse video’s. Verder kun je de Galileo gebruiken voor het maken van videocalls. Het device wordt aangestuurd doormiddel van een Bluetooth verbinding. Wel is het alleen geschikt voor de iPhone. Aan de onderkant van de Galileo bevindt zich een aansluiting om het device mee vast te zetten op een statief.

Door je iPhone in het rubberen opzetstuk te plaatsen en vervolgens op ‘start’ te drukken gaat de Galileo aan de gang. Binnen een minuut heeft de Galileo zelf een compleet 360 graden panoramabeeld geschoten. Dit panoramabeeld kun je online versturen en delen. Deze functie hebben we op het dak van ons kantoor getest met een mooi resultaat.

Voor Iphone 4S , 5, 5S, 5C en ipod touch

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

You're reviewing: Galileo motrr voor Apple Iphone

Klantbeoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.

Welkom bij Kamera.nl

Kamera.nl is de gezamenlijke website van Foto van der Waal en Ringfoto Engelse. Een fotospeciaalzaak met een breed assortiment aan fotoapparatuur, videoapparatuur, verrekijkers en telescopen. Uiteraard kunt u terecht voor een pasfoto, en het direct-klaar afdrukken van foto's.

Lees verder

Nieuwsbrief