Kamera.nl

+
Mandje (0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Inruilen Foto apparatuur

Als U van plan bent om nieuwe fotoapparatuur aan te schaffen, dan kunt U bij ons Uw huidige apparatuur  (camera's, lenzen,flitsers, statieven, verrekijkers  enz.) inruilen. Wij hebben een ervaring van 40 jaar op het gebied van inruil en verkoop van gebruikte foto apparatuur, en weten daardoor goed welke apparatuur nog goed te verkopen is en kunnen U daarvoor een goed inruilaanbod doen.

Wat kunt U inruilen :

Digitale reflexcamera's en digitale systeemcamera's kunt U altijd inruilen, digitale compactcamera's kunnen vaak ook ingeruild worden,maar moeten dan niet ouder zijn dan ongeveer 3 jaar.

Zoomobjectieven. groothoekobjectieven, macro-objectieven en tele-objectieven, die te gebruiken zijn op digitale reflex camera's en op digitale systeem camera's.

Flitsers en andere toebehoren geschikt voor digitale reflex camera's.

Studioflitsers

Statieven

Goede kwaliteit verrekijkers en spotting scope's

Kleinbeeld meetzoeker camera's en objectieven

Sommige kleinbeeld manual focus camera's en objectieven

Sommige middenformaat camera's en objectieven

Sommige klassieke camera's

Wat kunt U niet meer inruilen :

Auto Focus kleinbeeld reflex camera's, uitgezonderd enkele top modellen.

Manual focus objectieven van merken zoals Panagor, Vivitar, Pallas, Soligor, Sigma enz.

Doka apparatuur

Consignatie verkoop

Wij kopen geen fotoapparatuur in. Er bestaat echter wel de mogelijkheid dat wij uw overbodige apparatuur voor U verkopen. Dit doen wij op basis van consignatie verkoop, d.w.z. wij zetten Uw apparatuur te koop op onze website, is de apparatuur verkocht dan betalen wij U de afgesproken prijs  minus onze commissie.

 


 


Welkom bij Kamera.nl

Kamera.nl is de gezamenlijke website van Foto van der Waal en Ringfoto Engelse. Een fotospeciaalzaak met een breed assortiment aan fotoapparatuur, videoapparatuur, verrekijkers en telescopen. Uiteraard kunt u terecht voor een pasfoto, en het direct-klaar afdrukken van foto's.

Lees verder

Nieuwsbrief