Kamera.nl

+
Mandje (0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Klantenservice

Verzending & Bezorgen
Over ons 
Privacy 
Retouren & Defecten 
Bestellen 
Betalen 
Prijzen & Kortingen 
Bekijken van uw bestelling 
Uw klantinformatie bijwerken

Verzenden & Bezorgen
Wij streven ernaar om uw bestelling binnen twee à drie werkdagen te versturen. Bezorging van de producten vindt plaats via DHL in een stevige verpakking.

Over ons
Kamera.nl is de webshop van Foto van der Waal, geregistreerd onder KvK nummer 24219064. Onze webshop is 24 uur per dag beschikbaar.

Privacy
Alle klantinformatie is 100% vertrouwelijk. Wij verkopen, distribueren, verhuren, verruilen of verspreiden op geen enkele manier uw informatie. Bedenktijd en terugzending en garantie In overeenstemming met de geldende wetgeving heeft de klant 14 werkdagen (vanaf de datum van ontvangst) de tijd om de bestelling te ruilen of geld terug te vragen.

Retouren & Defecten
Voor retourzending dient u binnen 14 dagen een melding te doen bij onze klantenservice via ons e-mailadres info@fotovanderwaal.nl. Gelieve hierbij het bestelnummer, factuurnummer en de reden van retour te vermelden. Vervolgens ontvangt u zo spoedig mogelijk van ons het retouradres. Bij ontvangst van de retourzending door ons, maken wij binnen 10 werkdagen het aankoopbedrag van het artikel over naar uw rekeningnummer. Hiervoor gebruiken we het rekeningnummer dat bij ons bekend is naar aanleiding van uw initiële betaling. Geretourneerde artikelen worden alleen geaccepteerd en vergoed indien de verpakking in originele staat is. De kosten voor retourzending zijn voor uw eigen rekening.

Betalen, Prijzen & Kortingen
Uw bestelling kunt u via iDeal veilig betalen. Al onze prijzen zijn inclusief BTW. Een totaaloverzicht van de kosten vindt u onderaan bij iedere bestelling. Wij behouden ons het recht voor prijswijzigingen op ieder gewenst moment door te voeren. Indien uw bestelling nog niet is verzonden, heeft u de mogelijkheid deze te annuleren. Ons BTW nr. is NL8026.85.511.B01.

Bekijken van uw bestelling
U kunt de voortgang van uw bestelling volgen via uw accountgegevens. U logt dan in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Uw klant informatie bijwerken
U kunt uw klantgegevens bijwerken via uw persoonlijke account. U logt dan in met uw gebruikersnaam en wachtwoord.

Welkom bij Kamera.nl

Kamera.nl is de website van Foto van der Waal. Een webshop met een breed assortiment aan fotoapparatuur en toebehoren.

Bent u op zoek naar iets wat niet op de website staat stuur ons dan een email en we kijken of we u daar alsnog mee kunnen helpen

Lees verder

Nieuwsbrief