Kamera.nl

+
Mandje (0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Voigtländer

Voigtlander Classic Line objectieven onderscheidend in optische en mechanische kwaliteit. De voigtlander objectieven moeten handmatig worden scherp gesteld, de overige functies werken hetzelfde als bij originele objectieven. Er zijn Voigtlander objectieven leverbaar voor Leica schroefdraad, Leica M bajonet, Nikon bajonet, Canon EOS bajonet en Micro Fourthird. Wij hebben verschillende type's Voigtlander objectieven in voorraad. De overige objectieven (een enkele uitgezonderd ) kunnen wij met enkele dagen leveren.

Heel bijzonder zijn de hieronder getoonde Voigtlander Nokton 0,95 objectieven met MFT vatting, door de extreem hoge lichtsterkte van deze objectieven wordt het mogelijk om bij heel weinig licht sfeervolle foto's te maken.

3 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lijst  Foto-tabel 

3 artikel(en)

per pagina
Van hoog naar laag sorteren

Lijst  Foto-tabel 

Welkom bij Kamera.nl

Kamera.nl is de gezamenlijke website van Foto van der Waal en Ringfoto Engelse. Een fotospeciaalzaak met een breed assortiment aan fotoapparatuur, videoapparatuur, verrekijkers en telescopen. Uiteraard kunt u terecht voor een pasfoto, en het direct-klaar afdrukken van foto's.

Lees verder

Nieuwsbrief