Kamera.nl

+
Mandje (0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Over Foto van der Waal

Foto van der Waal bestaat al bijna 45 jaar. In deze  vijfenveertig jaar heeft onze winkel zich ontwikkeld tot een fotospeciaalzaak , waar U naast de nieuwste digitale foto en video apparatuur ook nog terecht kunt voor  traditionele fotospullen zoals : zwartwit, kleur en diarolletjes, diaraampjes, diamagazijnen, filmspoelen, fotopapier, ontwikkelaar, fixeer, enzovoorts.

Onze winkel heeft een zeer ruim assortiment in nieuwe apparatuur en doordat wij al heel  lang apparatuur inruilen  ook  een grote occasion afdeling . In de occasion afdeling vindt U naast veel  camera’s,  objectieven, flitsers, statieven en andere toebehoren ook regelmatig gebruikte verrekijkers en telescopen . 


Sinds 1 augustus 2016 hebben wij ons pand aan de Rembrandtlaan verlaten en zijn verhuisd naar de winkel van ons filiaal van Hogendorplaan 1a in Vlaardingen. Vanuit dit pand werken Foto van der Waal en Foto Engelse samen en kunnen U daardoor nog beter van dienst zijn. 

 

Over Foto Engelse

Deze winkel  bestaat al ruim 70 jaar en is al meer dan 10  jaar het Vlaardingse  filiaal van Foto van der Waal. Ook deze  winkel heeft een  ruim assortiment moderne foto en video apparatuur en een gigantisch assortiment fotolijsten in vele afmetingen.
Daarnaast heeft Foto Engelse een ruime fotostudio waar U terecht kunt voor portretfoto’s , kinderfoto’s, dierenfoto’s  of een groepsfoto. 
U kunt hier ook terecht voor  het kopiëren  van films en dia’s naar CD of DVD,  het overzetten van videobanden naar een DVD, scannen en bewerken van foto’s en direct printservice  in verschillende maten van  Uw digitale bestanden
Ook bij deze  winkel kunt U onbeperkt gratis parkeren

Welkom bij Kamera.nl

Kamera.nl is de gezamenlijke website van Foto van der Waal en Ringfoto Engelse. Een fotospeciaalzaak met een breed assortiment aan fotoapparatuur, videoapparatuur, verrekijkers en telescopen. Uiteraard kunt u terecht voor een pasfoto, en het direct-klaar afdrukken van foto's.

Lees verder

Nieuwsbrief