Kamera.nl

+
Mandje (0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Printservice

Kodak kiosk

Hoewel we helemaal in de ban zijn van digitale fotografie, gaat er toch eigenlijk niets boven een afdruk op mooi fotopapier!

Met uw digitale bestanden heeft u vele mogelijkheden. U kunt ze laten afdrukken op glanzend of mat fotopapier in maten variërend van 10x15 tot 110x500 cm. Ook een afdruk op canvas met spanraam, gehard glas of plexiglas, een mok, glas, T-shirt, muismat of legpuzzel is mogelijk. Steeds vaker wordt gebruik gemaakt van de mogelijkheid om de foto’s te printen in een fotoalbum. Voor al deze mogelijkheden kunt u bij ons terecht.

Afdrukken op fotopapier en canvas bieden we ook aan als snelservice: tot 15x20 cm afdrukken zijn direct klaar, en grotere formaten desgewenst nog op dezelfde dag.

Met onze fotokiosk kunt u diverse formaten foto’s, bekers, T-shirts en andere fun-artikelen bestellen. Het is zelfs mogelijk om uw digitale foto’s in een album te laten drukken.


Fotoboeken

Maak online uw eigen fotoboek met de Kodak fotoservice van Photo Litto Nederland.

Photo Litto logo            Powered by KODAK Images fotoservice logo

Op deze website kunt u op uw gemak een mooi fotoboek samenstellen. Wanneer het boek helemaal naar uw zin is, verstuurd u de bestanden eenvoudig naar de afdrukcentrale. Na enkele dagen kunt u uw fotoboek in de winkel komen ophalen. Van de mogelijkheden hebben we diverse voorbeelden in onze winkel liggen.

Welkom bij Kamera.nl

Kamera.nl is de gezamenlijke website van Foto van der Waal en Ringfoto Engelse. Een fotospeciaalzaak met een breed assortiment aan fotoapparatuur, videoapparatuur, verrekijkers en telescopen. Uiteraard kunt u terecht voor een pasfoto, en het direct-klaar afdrukken van foto's.

Lees verder

Nieuwsbrief