Kamera.nl

+
Mandje (0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Studiofotografie en pasfoto's

Officiële pasfoto's

Voor het maken van pasfoto's kunt u zonder afspraak bij ons binnenlopen. Parkeren is gratis, direct naast de winkel.

Met ons digitale pasfotosysteem kunt u van tevoren bekijken of de gemaakte pasfoto naar uw zin is. Onze pasfoto's voldoen aan de Pasfotomatrix 2007. Ze zijn geschikt voor alle officiële documenten, zoals paspoort, identiteitskaart en rijbewijs. We houden rekening met alle regels die de overheid aan pasfoto's stelt, waardoor u geen risico loopt dat het stadskantoor uw foto weigert. Met deze garantie maken wij uw pasfoto dan ook gratis over, als de gemeente deze ondanks onze zorgvuldigheid toch afkeurt. Heeft u pasfoto's nodig voor een visum? Geen probleem! Deze maken we graag voor u volgens de normen van o.a. India en VS, op papier danwel digitaal.

Natuurlijk maken we ook graag een leuke, spontane pasfoto of profielfoto, in kleur of zwart-wit, voor websites, sportclubs, sollicitaties, abonnementen en vriendenboekjes.

 

Photo Card Service

Ringfoto Engelse is aangesloten bij de Pasfoto-Organisatie. Op de Van Hogendorplaan in Vlaardingen kunt u zonder afspraak binnenlopen voor de Photo Card Service (PhoCS).

 

Studiofotografie

Ringfoto Engelse heeft een compleet uitgeruste fotostudio. We maken graag mooie portretfoto's van uzelf, uw kind of huisdier. Er is volop ruimte voor groepsfoto's tot 10 personen. Voor een fotosessie kunt u een afspraak maken, wat doorgaans mogelijk is op dinsdagen en zaterdagen. Neem gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken, waarbij ook aandacht is voor u uw eigen inbreng.

Onderstaande fotogalerij geeft een indruk van de foto's die wij maken.

 


Referenties van Foto van der Waal  en Ringfoto Engelse:

Pasfotomaken.nl - Foto van der Waal
Pasfotomaken.nl - Ringfoto Engelse
Pasfotostudios.nl - Ringfoto Engelse
Pasfotostudio.com

Welkom bij Kamera.nl

Kamera.nl is de gezamenlijke website van Foto van der Waal en Ringfoto Engelse. Een fotospeciaalzaak met een breed assortiment aan fotoapparatuur, videoapparatuur, verrekijkers en telescopen. Uiteraard kunt u terecht voor een pasfoto, en het direct-klaar afdrukken van foto's.

Lees verder

Nieuwsbrief