Kamera.nl

+
Mandje (0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Swarovski CL Companion 8x30

Swarovski CL Companion 8x30. Het nieuwste model uit het Swarovski assortiment. Licht van gewicht, groot in kwaliteit met een unieke prijs-kwaliteit verhouding.
De CL kijkers zijn leverbaar in de volgende kleuren: groen, zwart of zandbruin. GRATIS VERZENDING
Prijs:
€ 957,00

Details

Technische specificaties Swarovski CL Companion 8x30 OPTIEK - hoge beeldscherpte en transmissie voor heldere en contrastrijke beelden - SWAROBRIGHT-, SWARODUR- en SWAROTOP-coatings - close-focus van 3 m - slanke bouwwijze door het uiterst precieze dakkantprismasysteem met P-coating MECHANISCH SYSTEEM - goed in de hand liggend en aangenaam te bedienen scherpstelwieltje - individueel instelbare, draaidoppen van anti-allergisch materiaal - vuil- en stofdicht - waterdicht tot 4 m dankzij inwendige scherpstelling - beslaat niet dankzij de stikstofvulling - stoot- en glijvaste rubber ommanteling DESIGN - ergonomisch productdesign voor een comfortabele en eenvoudige bediening - smalle brugconstructie en duimuitsparingen aan de onderkant waarborgen een perfect uitgebalanceerd gewicht voor moeiteloos observeren LEVERING - Field Bag CL Companion - Draagriem, handlus - Objectiefbeschermkap - Oculairbeschermkap

Beoordelingen

Schrijf een beoordeling

You're reviewing: Swarovski CL Companion 8x30

Klantbeoordelingen

Er zijn voor dit product nog geen beoordelingen.

Welkom bij Kamera.nl

Kamera.nl is de gezamenlijke website van Foto van der Waal en Ringfoto Engelse. Een fotospeciaalzaak met een breed assortiment aan fotoapparatuur, videoapparatuur, verrekijkers en telescopen. Uiteraard kunt u terecht voor een pasfoto, en het direct-klaar afdrukken van foto's.

Lees verder

Nieuwsbrief