Kamera.nl

+
Mandje (0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Swarovski EL kijkers

De Swarovski EL kijkerserie biedt het beste wat er op kijkergebied te koop is. Door zijn open brug constructie zijn de kijkers licht van gewicht. De hoogwaardige optiek met de Swarovision coating zorgen voor ongekend heldere beelden. Er zijn 3 serie's EL Kijkers: de EL 50 serie voor observeren op grote afstand en onder moeilijke lichtomstandigheden, de EL 42 serie perfect voor natuurobservatie en de EL 32 serie topklasse in compact formaat, ideaal voor gebruik op reis en vakantie.
Swarovski heeft kans gezien om de EL serie kijkers nog verder te perfectioneren. De nieuwe EL serie heeft een verbeterde riembevestiging, een nieuwe comfortabele draagriem, afgeronde oculairbeschermkappen, geintegreerde objectief beschermkappen en een vergrendelbare dioptriecorrectie.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Welkom bij Kamera.nl

Kamera.nl is de gezamenlijke website van Foto van der Waal en Ringfoto Engelse. Een fotospeciaalzaak met een breed assortiment aan fotoapparatuur, videoapparatuur, verrekijkers en telescopen. Uiteraard kunt u terecht voor een pasfoto, en het direct-klaar afdrukken van foto's.

Lees verder

Nieuwsbrief