Kamera.nl

+
Mandje (0)

U hebt niets in uw winkelwagen.

Ringfoto Service Totaal Plan 

Meer zekerheid voor Uw kostbare foto of video apparatuur via het Ringfoto Service Totaal Plan. Een verzekering waarbij  U voor een klein bedrag Uw apparatuur kan verzekeren tegen diefstal, verlies en schade.


Het Ringfoto Service Totaal Plan

Alle nieuwe apparatuur, die U bij ons koopt, valt natuurlijk onder de normale leveranciersgarantie. Dat wil zeggen, dat U voor een bepaalde periode garantie geniet op eventuele fabricagefouten. Maar met het Ringfoto Service Totaal Plan heeft U echter nog meer zekerheid! Want hiermee is ook beschadiging door bijvoorbeeld vallen, stoten of waterschade gedekt en bij de uitgebreide dekking is eveneens verlies, inbraak en diefstal van jouw kostbare bezit verzekerd. Bovendien wordt met het Ringfoto Service Totaal Plan de garantietermijn verlengd.

Welke apparatuur?

In principe komt alle nieuwe apparatuur voor het Ringfoto Service Totaal Plan in aanmerking. Dus niet alleen foto- en videocamera's, maar ook lenzen, flitsers, verrekijkers, projectoren, printers, audio-apparatuur, etc. Mobiele telefoons komen niet in aanmerking voor het Ringfoto Service Totaal Plan.

Diverse mogelijkheden

Bij het unieke Ringfoto Service Totaal Plan kunt U  kiezen uit een tweetal mogelijkheden, te weten:

A. STANDAARD DEKKING

Deze optie biedt U veel meer zekerheid dan de gewone leveranciersgarantie. Bij de standaard dekking wordt Uw apparatuur gerepareerd of vervangen, ook wanneer er sprake is van een defect of beschadiging, welke niet onder de normale garantie valt. Opzettelijke beschadiging is natuurlijk niet verzekerd. Maar raakt Uw apparaat bijvoorbeeld beschadigd door een van buiten komend onheil, dan zullen wij zorg dragen voor perfecte reparatie of, indien herstel onverantwoord is, zelfs vervanging door een gelijkwaardig fonkelnieuw exemplaar. Dit tot maximaal het oorspronkelijke aankoopbedrag.

B. UITGEBREIDE DEKKING

Dit is de meest complete vorm van het Ringfoto Service Totaal Plan. In praktisch alle gevallen waar sprake is van een defect, beschadiging, verlies, inbraak of diefstal van Uw verzekerde apparatuur wordt U schadeloos gesteld. Word U , bijvoorbeeld, het slachtoffer van een zakkenroller of diefstal vanuit een hotel, dan dekt deze verzekeringsoptie de schade, waar ter wereld U zich ook bevindt! Ook diefstal vanuit  Uw woning is natuurlijk verzekerd. En uiteraard is ook schade door een defect of een plotseling van buiten komend onheil gedekt. Wel is het zo, dat U natuurlijk altijd de normale voorzichtigheid in acht dient te nemen. N.B. Diefstal uit een motorrijtuig is van de verzekering uitgesloten.

Verzekerde periode

Het Ringfoto Service Totaal Plan biedt U de mogelijkheid om Uw apparatuur bij de aanschaf voor een periode van twee of drie jaar te verzekeren. In de door U gekozen periode is Uw apparatuur verzekerd tegen beschadiging en, bij de uitgebreide dekking, ook tegen verlies, inbraak en diefstal.

Geen afschrijving

Het aankoopbedrag blijft de verzekerde waarde. Met andere woorden: gedurende de verzekerde periode vindt er geen afschrijving plaats. Indien reparatie onverantwoord is of in geval van diefstal of inbraak zal binnen de verzekeringsperiode een gelijkwaardig apparaat tot maximaal het aankoopbedrag worden vergoed.

Ook accessoires

Bij het Ringfoto Service Totaal Plan met uitgebreide dekking zijn gelijktijdig met de apparatuur aangeschafte accessoires, van handgreep tot statief, van etui tot videokoffer, tegen verlies, inbraak en diefstal mee te verzekeren. Zowel apparatuur als accessoires zijn dan verzekerd tegen fonkelnieuwe gelijkwaardige producten tot de maximale waarde van het aankoopbedrag.

Uw Ringfoto specialist weet het

Natuurlijk weten wij als Ringfoto Specialist alle "ins en outs" over het Ringfoto Service Totaal Plan. Vraag ons dus gerust alles wat U over deze unieke service wilt weten. Wij willen U graag te woord staan over de tarieven voor foto-, film- en video-apparatuur.

  

Welkom bij Kamera.nl

Kamera.nl is de gezamenlijke website van Foto van der Waal en Ringfoto Engelse. Een fotospeciaalzaak met een breed assortiment aan fotoapparatuur, videoapparatuur, verrekijkers en telescopen. Uiteraard kunt u terecht voor een pasfoto, en het direct-klaar afdrukken van foto's.

Lees verder

Nieuwsbrief